Let op: Langere wachttijden. Het is op dit moment erg druk qua aanvragen. We doen ons uiterste best je zo snel mogelijk te helpen.

Direct de juiste afdeling.

Algemeen: info@elektraunie.be
Projecten: project@elektraunie.be
Juridisch: legal@elektraunie.be
Solliciteren: hr@elektraunie.be
Franchise: partner@elektraunie.be
Klantenservice: service@elektraunie.be
Media: pers@elektraunie.be

Contact met Elektra Unie

Correlaties

Veelgestelde vragen zonnepanelen.

Wij leveren zowel in Nederland, België en in Duitsland.

Vanuit Elektra Unie Import hebben wij een eigen productie- en import afdeling. Hierdoor kunnen wij onze producten snel aanbieden voor lage prijzen zonder de tussenkomst van agenten of importeurs.

De hoeveelheid zonnepanelen die je wilt installeren verschilt per huishouden en energieverbruik. Je kunt je jaarnota raadplegen voor je energieverbruik. Je kunt ons ook bellen en wij helpen je gratis verder. Bel ons via +32 (0)3 300 1726

Vanwege het feit dat zonnepanelen in een hoek worden gemonteerd blijft er weinig tot geen vuil achter op de zonnepanelen. Dus nee, zonnepanelen hebben vrijwel geen onderhoud nodig.

Wij installeren Ja Solar, LG Solar, NSP, S Energy, Solar Fronier, Trina Solar, Recom en Hyundai.

Wij gebruiken en adviseren SolarEdge, Solplanet en Hoymiles.

Bijna elk huis of gebouw is geschikt voor zonnepanelen. Er wordt rekening gehouden met hoe sterk de dakconstructie is en of er veel of weinig lichtinval is

Veelgestelde vragen warmtepompen.

Er zijn twee typen warmtepompen:

De volledig elektrische warmtepomp.
Deze zorgt voor de totale verwarming en warmwater behoefte van je woning. Dat kan met de warmte uit de lucht, maar ook uit de bodem of het grondwater.

Een hybride warmtepomp.
Deze ondersteunen de cv-ketel. Je bespaart op je gasverbruik, maar je cv-ketel slaat nog aan voor je warme kraanwater en als het buiten te koud wordt.

Een hybride warmtepomp is geschikt voor bestaande woningen met een cv-ketel. Je hebt geen speciaal verwarmingssysteem, zoals vloerverwarming, nodig. 

Een besparing tot 70% is mogelijk. Maar de exacte besparing is sterk afhankelijk van verschillende factoren. Denk aan je gasverbruik, het vermogen van je warmtepomp, de isolatie van je huis, hoeveel je doucht, hoe vaak je cv-ketel aan gaat, wat voor soort verwarmingen heb je etc.


Voor de aanschaf van een hybride warmtepomp is een ISDE (Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing) beschikbaar. De hoogte is afhankelijk van het type warmtepomp. Voor de warmtepompen uit ons assortiment kan dit oplopen tot €2.700,-.

Let op.

Het is erg druk bij onze klantenservice. We begrijpen goed dat je op dit moment vragen hebt en doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen.